er was eens...

Dinner table full of dishes

nerdish is ontstaan uit de frustraties van online eten bestellen met vrienden en familie. Iedereen wilt wat anders. Er zitten altijd lastige eters tussen, de een eet liever geen diertjes en de ander eet exclusief vlees. Ondanks het aanbod van grote delivery platforms, bleef het onmogelijk om verschillende cuisines in één keer thuis te ontvangen. Daarnaast viel de kwaliteit vaak tegen, was er geen transparantie over het eten en was er nul aandacht voor duurzaamheid. Kortom, online eten bestellen kwam altijd uit op compromissen sluiten.

Op basis van data en trends hebben we een eerste menukaart opgesteld met de meest populaire gerechten in online food delivery. Hierdoor koken wij werkelijk voor ieder wat wils, voor zowel vegetariërs als vleesliefhebbers. Dit is de vrijheid van een foodhall, maar dan online. De kaart zal altijd meebewegen met de seizoenen, nieuwe ontwikkelingen en input van onze gasten. Dus vandaag een juicy burger, maar morgen misschien wel pasta met krekels.

Vanuit een volledig elektrische centrale keuken ontwikkelen, bereiden en bezorgen wij onze gerechten. Alles wordt à la minute bereid met verse ingrediënten en bezorgd door onze riders. Daarnaast worden alle maaltijden verpakt in recyclebare of composteerbare disposables en bezorgen we exclusief met elektrische fietsen. Op die manier houden we onze operatie duurzaam en efficient.